end of year 2020 quiz answers 100% score quiz diva

end of year 2020 quiz answers 100% score quiz diva

End of Year: 2020 Quiz Answers 100% Score
end of year 2020 quiz answers 100% score quiz diva

End of Year: 2020 Quiz Answers
End Of Year 2020😥


1. WHAT IS THE NAME OF THE DISEASE THAT STOPPED THE WORLD THIS YEAR?

  • Ebola
  • Covid-19
  • Covid-20
  • Spanish Flu

Right Answer: Covid-19


2. WHICH ONE OF THESE SINGER-SONGWRITERS DROPPED 2 ALBUMS THIS YEAR?

  • Ariana Grande
  • Lady Gaga
  • Taylor Swift
  • Miley Cyrus

Right Answer: Taylor Swift


3. WHICH SHOW BROKE A RECORD FOR MOST EMMYS WON BY A COMEDY SERIES IN A SINGLE YEAR?

  • The Queen’s Gambit
  • Big Sky
  • Schitt’s Creek
  • The Office

Right Answer: Schitt’s Creek


4. WHICH POPULAR NETFLIX DOCUSERIES DEPICTED A MURDER-FOR-HIRE PLOT?

  • Don’t F*ck with Cats
  • Tiger King
  • American Murder: The Family Next Door
  • The Ripper

Right Answer: Tiger King


5. WHAT FOOD MEME TOOK OVER SOCIAL MEDIA THIS YEAR?

  • Hot Chocolate Bomb
  • Ice Cream Lick
  • Everything is cake
  • Dunkaroos

Right Answer: Everything is cake


6. WHAT DID ELON MUSK AND GRIMES NAME THEIR NEWBORN SON?

  • X Æ A-X
  • Æ A-XII
  • X Æ A
  • X Æ A-XII

Right Answer: X Æ A-XII

7. WHO SHOT MEGAN THEE STALLION IN THE FOOT?

  • DaBaby
  • 50 Cent
  • Torey Lanez
  • Cardi B

Right Answer: Torey Lanez


8. HOW MANY YEARS DID ALEX TREBEK HOST JEOPARDY FOR?

  • 36
  • 40
  • 32
  • 25

Right Answer: 36


9. WHERE WAS THE FIRST REPORTED DEATH FROM COVID-19 IN THE U.S.?

  • New York
  • Chicago
  • Miami
  • Seattle

Right Answer: Seattle


10. WHICH NBA TEAM WON THE “BUBBLE” CHAMPIONSHIP?

  • LA Clippers
  • LA Lakers
  • Miami Heat
  • Houston Rockets

Right Answer: LA Lakers


11. WHICH FORMER NBA PLAYER DID JAKE PAUL KNOCKOUT?

  • Reggie Miller
  • Jeremy Lin
  • Nate Robinson
  • Metta World Peace

Right Answer: Nate Robinson


12. KIM NG BECAME THE FIRST FEMALE GM IN THE MLB FOR WHICH TEAM?

  • New York Mets
  • Miami Marlins
  • Boston Red Sox
  • Washington Nationals

Right Answer: Miami Marlins


13. WHAT DID THE FORMER WASHINGTON REDSKINS CHANGE THEIR NAME TO?

  • Washington Storm
  • Washington Flyers
  • Washington Reds
  • Washington Football Team

Right Answer: Washington Football Team


14. WHAT FAMOUS MUSICAL MADE ITS STREAMING DEBUT ON DISNEY PLUS?

  • The Book of Mormon
  • Hamilton
  • Elf
  • Wicked

Right Answer: Hamilton


15. WHICH LEGENDARY NBA PLAYER DID WE LOSE THIS YEAR?

  • Vince Carter
  • Michael Jordan
  • Wilt Chamberlain
  • Kobe Bryant

Right Answer: Kobe Bryant


16. THIS COUNTRY HAD ONE OF ITS WORST FIRE SEASONS EVER.

  • Australia
  • New Zealand
  • Portugal
  • Mexico

Right Answer: Australia


17. THIS NON-ENGLISH MOVIE SHATTERED RECORDS AT THE OSCAR’S THIS YEAR.

  • 1917
  • Parasite
  • The Irishman
  • Ad Astra

Right Answer: Parasite


18. WHICH INSECT WAS FIRST SPOTTED IN THE U.S. THIS YEAR?

  • Chaotic Centipedes
  • Killer Tarantulas
  • Murder Hornets
  • Deadly Beetles

Right Answer: Murder Hornets


19. WHICH SUPREME COURT JUSTICE PASSED THIS YEAR?

  • Antonin Scalia
  • Sandra Day O’Connor
  • Ruth Bader Ginsburg
  • David H. Souter

Right Answer: Ruth Bader Ginsburg


20. WHO WON THE 2020 PRESIDENTIAL ELECTION?

  • Andrew Yang
  • Bernie Sanders
  • Joe Biden
  • Elizabeth Warren


Right Answer: Joe Biden

End of Year: 2020 Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: