Roblox Jailbreak Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Roblox Jailbreak Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Roblox Jailbreak Quiz Answers 100% Score +5Rbx


Roblox Jailbreak Quiz Answers 100% Score

=============================

 Quiz Diva


1. WHICH IS THE HIGHEST TIERED SAFE?


  • Blue
  • Yellow
  • Orange
  • Red

Right Answer: Red


2. HOW MUCH DOES THE CAMARO COST?


  • $40,000
  • $10,000
  • $100,000
  • Free

Right Answer: Free


3. WHICH ONE OF THESE VEHICLES REQUIRES ROBUX?


  • Chiron
  • Raptor
  • Swat Van
  • Pickup Truck

Right Answer: Swat Van


4. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE JEWELRY STORE WITH THE VIP GAMEPASS?


  • 3000
  • 2000
  • 6000
  • 5000

Right Answer: 3000


5. WHERE DOES THE CHIRON SPAWN?


  • Donut Shop
  • Jewelry Store
  • Police Garage
  • Bank

Right Answer: Jewelry Store


6. WHAT DOES THE SIGN NEXT TO THE CHEATER’S CAGE SAY?


  • Cheating is for Losers.
  • Cheater lives here.
  • Don’t be a cheater.
  • Say No to Cheating.

Right Answer: Don’t be a cheater.


7. WHAT EASTER EGG CAN BE FOUND BY THE WATERFALL?


  • Star
  • Dinosaur
  • Sand Castle
  • Horse

Right Answer: Star


8. WHERE COULD YOU HAVE FOUND THE MUSTANG WHEN IT WAS IN THE GAME?


  • Museum
  • Prison
  • Cargo Port
  • Town Gun Shop

Right Answer: Town Gun Shop


9. HOW EXPENSIVE IS LIA’S SPACESHIP?


  • $1
  • $100,000
  • Priceless
  • $1,000,000

Right Answer: Priceless


10. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE CARGO TRAIN WITH THE VIP GAMEPASS?


  • 4000
  • 2100
  • 3000
  • 500

Right Answer: 2100


11. HOW MANY ROBUX DOES A VIP GAMEPASS COST?


  • 1200
  • 800
  • 1000
  • 1500

Right Answer: 1000


12. WHAT CAR IS KNOWN AS THE “BOOMER CAR”?


  • Patrol
  • Boxer
  • Deja
  • Classic

Right Answer: Classic


13. WHAT IS THE JAILBREAK STARTER WEAPON?


  • Revolver
  • Pistol
  • Baton
  • Sword

Right Answer: Pistol


14. WHAT CAR IS THE BEAM BASED ON?


  • BMW i8
  • Tesla Model 3
  • Bugatti Veyron
  • Bugatti Chiron

Right Answer: BMW i8


15. WHAT IS THE FASTEST CAR IN JAILBREAK?


  • Beam
  • Chiron
  • Torpedo
  • Bugatti

Right Answer: Torpedo


16. AT WHAT LEVEL CAN YOU GET NUKES?


  • 45
  • 60
  • 35
  • 50

Right Answer: 50


17. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE MUSEUM WITH THE VIP GAMEPASS?


  • 4200
  • 5200
  • 6000
  • 3500

Right Answer: 4200


18. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TEAM IN JAILBREAK?


  • Police
  • Prisoner
  • Spy
  • Criminal

Right Answer: Spy


19. WHICH ITEM CAN YOU NOT GET FROM PICKPOCKETING POLICE?


  • Pistol
  • Donut
  • Handcuffs
  • Key Card

Right Answer: Handcuffs


20. WHERE CAN YOU FIND A JETPACK IN JAILBREAK?


  • Security Office
  • Cargo Train
  • Canyon
  • Power Plant

Right Answer: Canyon

Roblox Jailbreak Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

6 comments: