the genius test quiz answers 100% score quiz diva

the genius test quiz answers 100% score quiz diva

The Genius Test Quiz Answers +5Rbx

the genius test quiz answers 100% score quiz diva

The Genius Test Quiz Answers 100% Score 
=============================
Quiz Diva


Question 1. Answer the Question


  • Carrot
  • Squash

Right Answer: Carrot


Question 2. What number is missing?


  • 17
  • 14
  • 15
  • 16

Right Answer: 16


Question 3. Answer the Question


  • Time
  • Birth
  • The Letter “M”
  • Death

Right Answer:  The Letter “M”


Question 4. Answer the Question


  • 1:03 (20 min)
  • 2:09 (86 min)
  • 12:44 (1 min)
  • 12:45 (2 min)
Right Answer: 12:44 (1 min)


Question 5. Which of these number sequences adds to 60?



Right Answer: A


Question 6. Which one of these spells repeat.



Right Answer: A


Question 7. Finish the puzzle. Type your answer!



Right Answer: Criminal Mastermind


Question 8. Solve for Y


  • 8
  • 16
  • 32
  • 24

Right Answer: 16


Question 9. Answer the Question


  • Saturn
  • Jupiter
  • Uranus
  • Pluto

Right Answer: Uranus


Question 10. Answer the Question


  • 2
  • 3
  • 6
  • 9

Right Answer: 9


Question 11. Answer the Question



  • 80
  • 6
  • 16
  • 10

Right Answer: 6


Question 12. Answer the Question


  • Boat
  • Suit
  • Deck
  • Pair

Right Answer: Deck


Question 13. Which of these words is spelled correctly?


  • Vacumm
  • Occured
  • Greatful
  • Fulfill

Right Answer: Fulfill


Question 14. Finish the statment.


  • Cow
  • Butter
  • Drink
  • Liquid

Right Answer: Butter


Question 15. What is the highlighted country?


  • China
  • Vietnam
  • Thailand
  • India

Right Answer: India


Question 16. How many pieces were left?


  • 6
  • 8
  • 4
  • 12

Right Answer: 6


Question 17. Finish the statment.


  • Sky
  • House
  • Ground
  • Smoke

Right Answer: House


Question 18. How much does the paintting cost?


  • 1000
  • 1200
  • 1250
  • 1300

Right Answer: 1250


Question 19. Answer the Question


  • School
  • Murder
  • Congregation
  • Gang

Right Answer: Congregation


Question 20. Which number doesn’t belong?


  • 2
  • 7
  • 23
  • 57

Right Answer: 57



Quiz Diva The Genius Test Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments: