Ultimate Christmas Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Ultimate Christmas Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Ultimate Christmas Quiz Answers 100% Score
ultimate christmas quiz answers 100% sore all answers

Ultimate Christmas Quiz Answers 
Ultimate Christmas Quiz


1. WHICH POPULAR CHRISTMAS BEVERAGE IS ALSO CALLED “MILK PUNCH?”


  1. Apple Cider
  2. Egg Nog
  3. Hot Chocolate
  4. Coffee

Right Answer: Egg Nog


2. WHAT DID THE OTHER REINDEER NOT LET RUDOLPH DO BECAUSE OF HIS SHINY RED NOSE?


  1. Used to laugh and call him names
  2. Join in any reindeer games
  3. Guide Santa’s Sleigh
  4. Talk to them

Right Answer: Join in any reindeer games


3. WHERE DOES SANTA LIVE?


  1. Alaska
  2. Iceland
  3. South Pole
  4. North Pole

Right Answer: North Pole


4. WHERE IS THE MOST FAMOUS CHRISTMAS TREE IN NYC LOCATED?
  1. Times Square
  2. Rockefeller Center
  3. Central Park
  4. Bryant Park

Right Answer: Rockefeller Center

5. HOW MANY GHOSTS SHOW UP IN A CHRISTMAS CAROL?


  1. 4
  2. 3
  3. 5
  4. 2

Right Answer: 4


6. WHAT DOES SANTA GIVE NAUGHTY CHILDREN?


  1. Nothing
  2. Presents
  3. Coal
  4. Gold

Right Answer: Coal


7. WHAT’S ANOTHER NAME FOR SANTA CLAUS?



  1. Mr. C
  2. Nicholas Claus
  3. Saint
  4. Kris Kringle

Right Answer: Kris Kringle


8. HOW DOES SANTA LAUGH?


  1. He He He
  2. Ha Ha Ha
  3. Ho Ho Ho
  4. Ah Ha Ha

Right Answer: Ho Ho Ho


9. WHAT AWOKE FROSTY THE SNOW MAN?


  1. Button Nose
  2. Magic Hat
  3. Pipe
  4. Carrot Nose

Right Answer: Magic Hat


10. WHAT DO YOU DO IF YOU FIND YOURSELF UNDER THE MISTLETOE?

  1. Sing
  2. Sleep
  3. Kiss
  4. Hug

Right Answer: Kiss


11. WHICH COUNTRY STARTED THE TRADITION OF PUTTING UP A CHRISTMAS TREE?


  1. Germany
  2. Japan
  3. England
  4. Brazil

Right Answer: Germany


12. HOW MANY GIFTS IN TOTAL WERE GIVEN IN “THE TWELVE DAYS OF CHRISTMAS” SONG?


  1. 300
  2. 200
  3. 455
  4. 364

Right Answer: 364


13. HOW DO YOU SAY “MERRY CHRISTMAS” IN SPANISH?




Type Answer: Feliz Navidad


14. THREE OF SANTA’S REINDEER’S NAMES BEGIN WITH THE LETTER “D.” WHAT ARE THOSE NAMES?

  1. Dapper, Danner, Donny
  2. Dealer, Deaner, Doper
  3. Dasher, Dancer, Donner
  4. Damper, Danny, Deeper

Right Answer: Dasher, Dancer, Donner


15. WHAT WAS THE FIRST COMPANY THAT USED SANTA CLAUS IN ADVERTISING?


  1. Pepsi
  2. Coca-Cola
  3. Doritos
  4. Dr. Pepper

Right Answer: Coca-Cola


16. WHAT IS TRADITIONALLY HIDDEN INSIDE A CHRISTMAS PUDDING?


  1. A toy
  2. A coin
  3. A jelly bean
  4. A candy cane

Right Answer: A coin

17. WHAT COLOR SUIT DID SANTA WEAR UNTIL COCA COLA REBRANDED HIM IN RED?



  1. Red
  2. Blue
  3. Yellow
  4. Green

Right Answer: Green


18. IN WHICH COUNTRY IS IT TRADITION TO EAT KFC FOR CHRISTMAS DINNER?


  1. England
  2. China
  3. France
  4. Japan

Right Answer: Japan


19. IN HOME ALONE, WHERE ARE THE MCCALLISTERS GOING ON HOLIDAY WHEN THEY LEAVE KEVIN BEHIND?


  1. Tokyo
  2. Paris
  3. London
  4. Dubai

Right Answer: Paris


20. WHAT IS BART SIMPSON’S DOG’S NAME?


  1. Santa’s Gift
  2. Santa’s Elf
  3. Santa’s Little Helper
  4. Santa’s Sleigh

Right Answer: Santa’s Little Helper


21. WHAT IS FROSTY’S NOSE MADE OUT OF?


  1. Carrot
  2. Coal
  3. Ball
  4. Button

Right Answer: Button


22. WHO DID THE GHOST OF CHRISTMAS PAST HAUNT?

  1. Santa
  2. Scrooge
  3. Dancer
  4. Donner

Right Answer: Scrooge


23. WHAT CHARACTER ATTEMPTED TO STEAL CHRISTMAS?


  1. The Grinch
  2. Scrooge
  3. Kris Kringle
  4. St. Nick

Right Answer: The Grinch


24. WHAT CHRISTMAS CAROL HAS THE LYRICS ‘PA RUM PUM PUM PUM’?


  1. Jingle Bells
  2. Sleigh Ride
  3. Little Drummer Boy
  4. Last Christmas

Right Answer: Little Drummer Boy


25. WHO IS RUDOLPH’S DAD?


  1. Dancer
  2. Donner
  3. Vixen
  4. Blitzen

Right Answer: Donner


Ultimate Christmas Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

6 comments: