Cyberpunk 2077 Quiz Answers 100% Score

Cyberpunk 2077 Quiz Answers 100% Score

Cyberpunk 2077 Quiz Answers 100% Score All Answers
Cyberpunk 2077 Quiz Answers Quiz Diva 100% Score

Cyberpunk 2077 Quiz Answers
Quiz Diva 


1. WHERE IS THE STORY OF CYBERPUNK 2077 BASED?


  • Cybercity
  • Day City
  • Night City
  • Cyber District

Right Answer: Night City


2. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S NAME (MALE VERSION)?


  • Victor
  • Vincent
  • Vance
  • Valentin

Right Answer: Vincent


3. WHAT IS V’S PARTERS NAME AT THE BEGINNING OF THE GAME?


  • Jackie Welles
  • Dexter Deshawn
  • Johnny Silverhand
  • Rockerboy

Right Answer: Jackie Welles


4. ALL OF THESE ARE LIFE PATHS EXCEPT:


  • Street Kid
  • Corpo-Rat
  • City Dweller
  • Nomad

Right Answer: City Dweller


5. WHAT BAND WAS JOHNNY SILVERHAND A PART OF?


  • Corpo-Killers
  • Samurai
  • Tyger Dragon
  • Steel Claws

Right Answer: Samurai


6. WHO IS THE MOST POWERFUL CORPORATION IN NIGHT CITY?


Militech
Kang Tao
Night Corp
Arasaka

Right Answer: Arasaka

7. WHAT CAN YOU INSTALL INTO V’S BODY TO IMPROVE THEIR ATTRIBUTES?


  • Tech Implants
  • Cyberware
  • Hardware
  • Mechanical Upgrades

Right Answer: Cyberware


8. WHO IS THE MOST VIOLENT GANG IN NIGHT CITY?


  • Maelstrom
  • Tyger Claws
  • Steel Dragon
  • Valentinos

Right Answer: Maelstrom


9. WHO SUPPORTS THE TYGER CLAWS?


  • Arasaka
  • Militech
  • Night Corp
  • Kang Tao

Right Answer: Arasaka


10. WHY WAS CYBERPUNK SO HEAVILY CRITICIZED AFTER ITS INITIAL RELEASE?


  • Poor Graphics
  • Technical Bugs
  • Slow Gameplay
  • All of the Above

Right Answer: All of the Above


11. WHERE IS NIGHT CITY LOCATED?


  • Japan
  • New York
  • California
  • England

Right Answer: California


12. WHO WAS THE FOUNDER OF NIGHT CITY?


  • Michael Night
  • Brandon Night
  • Anthony Night
  • Richard Night

Right Answer: Richard Night


13. WHICH WEAPONS BULLETS AIM FOR YOU AND LOCK ONTO TARGETS?


  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Smart Weapons


14. WHICH WEAPONS CAN BE CHARGED AND PENETRATE OBSTACLES?


  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Tech Weapons


15. WHICH WEAPONS CAN RICOCHET OFF HARD SURFACES?


  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Power Weapons


Cyberpunk 2077 Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: