food origin quiz v2 all answers 100% score

food origin quiz v2 all answers 100% score

FOOD ORIGIN QUIZ V2 ALL ANSWERS 100% SCORE
food origin quiz v2 all answers quiz diva 100% score

Food Origin Quiz V2 Answers

+2.6 Rbx


1. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?


  • Belgium
  • France
  • Greece
  • USA

Right Answer: Greece


2. WHERE DOES FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?


  • England
  • Germany
  • Italy
  • Sweden

Right Answer: England


3. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?


  • China
  • India
  • Singapore
  • Japan

Right Answer: Singapore


4. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

  • Italy
  • China
  • USA
  • France

Right Answer: China


5. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?


  • Hungary
  • Turkey
  • USA
  • England

Right Answer: USA


6. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?New


  • Zealand
  • Australia
  • Italy
  • Mexico

Right Answer: Mexico


7. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?


  • France
  • Austria
  • Italy
  • Germany

Right Answer: Austria


8. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?


  • Austria
  • Germany
  • France
  • Italy

Right Answer: France


9. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?


  • Turkey
  • Israel
  • India
  • Iran

Right Answer: Turkey


10. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?


  • Turkey
  • Israel
  • India
  • Iran

Right Answer: Iran


11. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?


  • France
  • Germany
  • Denmark
  • Hungary

Right Answer: Hungary


12. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?


  • Italy
  • Greece
  • Germany
  • Mexico

Right Answer: Mexico


13. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?


  • USA
  • Belgium
  • England
  • Canada

Right Answer: Canada


14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?


  • England
  • Poland
  • Hungary
  • Germany

Right Answer: Poland


15. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?


  • England
  • Scotland
  • Ireland
  • Germany

Right Answer: Scotland


16. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?


  • Mexico
  • Spain
  • Cuba
  • Egypt

Right Answer: Spain


17. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?


  • Spain
  • Singapore
  • Vietnam
  • Japan

Right Answer: Vietnam


18. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?


  • Japan
  • China
  • Singapore
  • Vietnam

Right Answer: Japan


19. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?


  • Iran
  • Japan
  • India
  • China

Right Answer: India


20. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?


  • New Zealand
  • Australia
  • Greece
  • China

Right Answer: China


Food Origin Quiz V2 Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: