ultimate minecraft quiz version 3 answers 100% score

ultimate minecraft quiz version 3 answers 100% score

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers 100% Score
Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers 100% Score

Quiz Dive Quiz 

Version 3




1. WHICH GAME MODE HAS PLAYERS COLLECT RESOURCES, BUILD STRUCTURES, BATTLE MOBS, EAT, AND EXPLORE THE WORLD?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Creative
  2. Survival
  3. Spectator
  4. None of the above

Right Answer: Survival



2. WHICH GAME MODE ALLOWS PLAYERS TO CREATE WITH UNLIMITED RESOURCES?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Hardcore
  2. Adventure
  3. Survival
  4. Creative

Right Answer: Creative


3. WHICH GAME MODE DOES NOT ALLOW PLAYERS TO RESPAWN AFTER DEATH?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Creative
  2. Survival
  3. Hardcore
  4. Adventure

Right Answer: Hardcore



4. WHICH GAME MODE INCLUDES PLAYER-CREATED MAPS BUT LIMITS SOME FEATURES OF MINECRAFT?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Spectator
  2. Survival
  3. Harcore
  4. Adventure

Right Answer: Adventure




5. WHICH GAME MODE ALLOWS ALLOWS THE PLAYER TO FLY AROUND AND OBSERVE THE WORLD WITHOUT INTERACTING WITH IT IN ANY WAY?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Creative
  2. Spectator
  3. Hardcore
  4. Adventure

Right Answer: Spectator



6. HOW MANY EMERALDS DO YOU NEED TO CRAFT A BLOCK OF EMERALD?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 4
  2. 6
  3. 8
  4. 9

Right Answer: 9



7. WHICH ONE OF THESE IS A HOSTILE MOB?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Stray
  2. Iron Golem
  3. Villager
  4. Snow Golem

Right Answer: Stray



8. WHICH ONE OF THESE IS A BOSS MOB?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Skeleton
  2. Elder Guardian
  3. Enderman
  4. Wither

Right Answer: Wither



9. HOW MANY BLOCKS HIGH IS THE WORLD IN MINECRAFT?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 64
  2. 96
  3. 128
  4. 256

Right Answer: 128



10. WHICH OF THESE ENCHANTMENTS INCREASES MINING SPEED?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Feather Falling
  2. Fortune
  3. Efficiency
  4. Depth Strider

Right Answer: Efficiency



11. WHICH OF THESE ENCHANTMENTS SETS TARGETS ON FIRE?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Fire Aspect
  2. Fire Protection
  3. Lure
  4. Multishot

Right Answer: Fire Aspect



12. WHICH ENCHANTMENT INCREASES ARROW KNOCKBACK?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Quick Charge
  2. Sharpness
  3. Punch
  4. Riptide

Right Answer: Punch



13. WHICH UNBREAKING ENCHANTMENT INCREASED AN ITEM’S LIFETIME BY 300%?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Unbreaking I
  2. Unbreaking II
  3. Unbreaking III
  4. Unbreaking IV

Right Answer: Unbreaking III



14. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES A STEAK REPLENISH?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 6
  2. 2
  3. 4
  4. 10

Right Answer: 4



15. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES RABBIT STEW REPLENISH?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 10
  2. 12
  3. 8
  4. 6

Right Answer: 10



16. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES RAW MUTTON REPLENISH?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Right Answer: 2



17. WHICH OF THESE MATERIALS IS NOT INVOLVED IN CRAFTING A POWERED RAIL?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Silver
  2. Gold
  3. Stick
  4. Redstone

Right Answer: Silver


18. WHICH OF THESE IS THE MOST PLAYED MINECRAFT SERVER?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Blockdrop
  2. Mineplex
  3. Manacube
  4. Hypixel

Right Answer: Hypixel



19. WHICH OF THESE MAPS INCLUDES A FLOATING ISLAND WHERE PLAYERS MUST SURVIVE WITH LIMITED RESOURCES?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Cube Survival
  2. Skyblocks
  3. Assassin’s Creep
  4. Stranded Raft

Right Answer: Skyblocks



20. WHICH OF THESE MAPS HAS PLAYERS SEARCH FOR NINE HIDDEN BLOCKS OF WOOL AROUND THE MAP?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. Skyblocks
  2. Cube Survival
  3. Assassin’s Creep
  4. Funland 3

Right Answer: Assassin’s Creep



21. TRUE OR FALSE: YOU CAN COMBINE TWO DAMAGED FISHING RODS TO CREATE A NEW FISHING ROD?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. True
  2. False

Right Answer: True



22. TRUE OR FALSE: GOLD IS USED TO POWER THE ENCHANTMENT TABLE?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. True
  2. False

Right Answer: False



23. TRUE OR FALSE: YOU CAN TURN A ZOMBIE VILLAGER BACK INTO A VILLAGER?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. True
  2. False

Right Answer: True



24. TRUE OR FALSE: ENDERMAN ARE HOSTILE MOBS.

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. True
  2. False

Right Answer: False



25. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?

Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers
  1. 50
  2. 100
  3. 75
  4. 200

Right Answer: 100



Ultimate Minecraft Quiz V3 Answers

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: