QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score

quizdiva feud quiz answers 100% score

QuizDiva Feud Quiz Answers





1. IF YOU WERE DATING A REAL KNIGHT IN SHINING ARMOR, NAME SOMETHING YOU’D HAVE DIFFICULTY DOING TOGETH

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Sleeping
  • Dancing

Right Answer: Dancing


2. BESIDES MATH, NAME THE MOST DIFFICULT SUBJECT IN SCHOOL

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Math
  • Art
  • Foreign Language
  • Physical Education

Right Answer: Foreign Language



3. NAME SOMETHING TEENS MAY BE AFRAID OF WHEN MOVING AWAY TO COLLEGE

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Getting Older
  • Peer Pressure
  • Time Management
  • Difficult Classes

Right Answer: Difficult Classes


4. NAME A PROFESSION THAT WOULD BE MOST DIFFICULT TO PERFORM WHILE 8 MONTHS PREGNANT.

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Doctor
  • Garbage Man
  • Construction Worker
  • Teacher

Right Answer: Doctor


5. NAME A MUSICAL INSTRUMENT THAT’S DIFFICULT TO PLAY

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Drums
  • Cello
  • Violin
  • Saxophone

Right Answer: Violin


6. IN WHICH PLACE ARE YOU TOLD TO USE YOUR INSIDE VOICE?

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Funeral
  • Doctor
  • Office
  • Newsroom

Right Answer: Doctor


7. WHAT WOULD YOU FIND IN A HAUNTED HOUSE?

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Ghoul
  • Skeleton
  • Cobwebs
  • Jack-O-Lantern

Right Answer: Cobwebs


8. WHAT DO YOU DO BEFORE GOING TO BED?

QuizDiva Feud Quiz Answers 100% Score
  • Unwind
  • Drink Wine
  • Turn Lights off
  • Prep Clothes for next day

Right Answer: Turn Lights off



9. WHAT MAKES YOU HEALTHY AND STRONG?


  • Lifting Weights
  • Stretching
  • Vitamins
  • Playing Outside

Right Answer: Playing Outside


10. WHAT DOES A DOG DO


  • Paw
  • Lick
  • Eat
  • Cry

Right Answer: Lick


11. WHAT ARE THINGS THAT COME IN PAIRS?Links


  • Eyes
  • Gloves
  • Earrings
  • Cuff

Right Answer: Eyes


12. WHAT ARE THE TOP REASONS FOR BEING LATE TO WORK?


  • Family Obligations
  • Bad Weather
  • Bring Pet to the Vet
  • Overslept

Right Answer: Bad Weather


13. WHAT WOULD YOU FIND IN A HOME MEDICINE CABINET?


  • Cue Tips
  • Cotton Balls
  • Rubbing Alcohol
  • Vitamins

Right Answer:
Rubbing Alcohol


14. NAME A FOOD THAT FREQUENTLY GOES BAD BEFORE YOU GET THE CHANCE TO EAT IT.


  • Meat
  • Eggs
  • Fresh Berries
  • Seafood

Right Answer: Fresh Berries


15. NAME SOMETHING THAT ONLY HAPPENS ONCE EVERY FEW YEARS.


  • Comet Sightings
  • Olympics
  • Conventions
  • Festivals

Right Answer: Olympics


QuizDiva Feud Quiz Answers


No comments