ultimate call of duty warzone quiz answers 100% score

ultimate call of duty warzone quiz answers 100% score

Ultimate Call Of Duty Warzone Quiz Answers

ultimate call of duty warzone quiz answers 100% score




1. THIS CONTRACT TASKS THE TEAM WITH KILLING A SPECIFIC PLAYER, WHO IS MARKED BY A YELLOW CIRCLE REVEALING THEIR APPROXIMATE POSITION ON THE MAP

.

  • Recon
  • Bounty
  • Most Wanted
  • Supply Run

Right Answer: Bounty


2. THIS CONTRACT WILL REPLACE THE PLAYER’S TACTICAL EQUIPMENT WITH A GEIGER COUNTER, WHICH IS USED TO LOCATE A RADIOACTIVE CACHE. OPENING THIS SPECIAL SUPPLY BOX WILL GUARANTEE AN RC-XD TO DROP.


  • Contraband
  • Supply Run
  • Recon
  • Detection

Right Answer: Detection


3. THIS CONTRACT WILL HAVE THE TEAM TRAVEL TO A MARKED BUY STATION APPROXIMATELY 500M AWAY IN A LIMITED TIME.

  • Scavenger
  • Most Wanted
  • Supply Run
  • Contraband

Right Answer: Supply Run


4. HOW MUCH DO YOU NEED TO BUY AN ARMOR PLATE BUNDLE?


$1500
$3000
$3500
$4000

Right Answer: $1500

5. HOW MANY UAV’S USED AT ONE TIME GRANTS THE EFFECT OF AN ADVANCED UAV IN WARZONE?


  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Right Answer: 3


6. WHICH OF THESE IS THE LEAST EXPENSIVE FROM THE BUY STATION?


  • Loadout Drop Marker
  • Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit
  • Cluster Strike + Precision Airstrike + Gas Mask
  • UAV + Self Revive Kit + Cluster Strike

Right Answer: Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit


7. HOW MANY STORAGE CONTAINERS ARE FOUND IN STORAGE TOWN ON THE VERDANSK MAP?


40
35
45
30

Right Answer: 35


8. WHAT SEASON WAS THE CR-56 AMAX ADDED?


  • Season 2
  • Season 3
  • Season 4
  • Season 5

Right Answer: Season 4


9. HOW MUCH DAMAGE DOES A FR5.56 DO FOR A HEADSHOT IN WARZONE?


  • 45
  • 56
  • 77
  • 64

Right Answer: 64


10. WHICH OF THESE WEAPONS HAS THE QUICKEST RELOAD SPEEDS?


  • FAL
  • M13
  • AK-47
  • Kilo 141

Right Answer: AK-47


11. HOW MUCH DAMAGE DOES A CROSSBOW HEADSHOT DO?


  • 200
  • 250
  • 300
  • 350

Right Answer: 300


12. WHICH OF THESE SHOTGUNS HAS THE QUICKEST RELOAD TIME?


  • R9-0
  • 725
  • Origin 12
  • Model 680


Right Answer: 725


13. HOW LONG DO YOU HAVE IN THE GULAG BEFORE OVERTIME HITS?


  • 25 Seconds
  • 40 Seconds
  • 45 Seconds
  • 50 Seconds

Right Answer: 40 Seconds


14. WHAT WEAPON IS USED IN THE “CURSED BULLION” BLUEPRINT?


  • R9-0
  • AX-50
  • M13
  • LW3-Tundra

Right Answer: LW3-Tundra



15. WHAT WEAPON IS USED IN THE “HARPY” BLUEPRINT?


  • MP7
  • Bizon
  • Uzi
  • P90

Right Answer: MP7


16. WHAT WEAPON IS USED IN THE “GROUND PATROL” BLUEPRINT?


  • M4A1
  • Oden
  • AK-74 U
  • FFAR 1

Right Answer: FFAR 1


17. WHAT WEAPON IS USED IN THE “NATURAL ORDER” BLUEPRINT?


  • Groza
  • Grau 5.56
  • FN Scar
  • M16

Right Answer: Groza


18. WHAT WEAPON IS USED IN THE “GALLANTRY” BLUEPRINT?


  • Mac-10
  • Uzi
  • MP7
  • MP5

Right Answer: Mac-10


19. HOW MANY BULLETS DOES THE FAL MAG HAVE WITHOUT ATTACHEMENTS?


  • 30
  • 25
  • 20
  • 32

Right Answer: 20


20. WHICH CALL OF DUTY 4 MAP CAN BE FOUND AT TV STATION?


  • Chinatown
  • Broadcast
  • Pipeline
  • Vacant

Right Answer: Broadcast
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: