Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers 100% Score

amazing dragon ball a quiz answers 100% score bequizzed

Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers



bequizzed.com quiz 15 questions amazing dragon ball z quiz all answers with 100% score


1. WHO IS GOKU’S BROTHER?

Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers
  • Vegeta
  • Gohan
  • Goten
  • Raditz

Right Answer: Raditz


2. WHAT MOVE DOES GOKU USE TO DEFEAT KING PICCOLO


  • Spirit Bomb
  • Penetrate!
  • Dragon Fist
  • Kamehameha

Right Answer: Penetrate!


3. WHAT IS KALE’S NATURAL SUPER SAIYAN STATE?


  • Legendary Super Saiyan
  • Berserker Super Saiyan
  • Super Saiyan Blue
  • Super Saiyan Rose

Right Answer: Berserker Super Saiyan


4. WHO TEACHES GOKU THE SPIRIT BOMB?


  • King Kai
  • Kami
  • Master Roshi
  • Korin

Right Answer:
King Kai


5. WHO CREATED THE EARTH DRAGON BALLS?


  • Zalama
  • Guru
  • Nameless Namekian
  • Kami

Right Answer: Kami


6. WHO CUT FRIEZA IN HALF?


  • Goku
  • Krillin
  • Future Trunks
  • Frieza

Right Answer: Frieza


7. WHO IS THE FIRST Z WARRIOR TO GO SUPER SAIYAN 2?


  • Goku
  • Gohan
  • Vegeta
  • Trunks

Right Answer: Gohan


8. WHAT IS GOKU’S TOP FORM AT THE END OF THE BUU SAGA?


  • Legendary Super Saiyan
  • Super Saiyan Blue
  • Super Saiyan 3
  • Super Saiyan 2

Right Answer: Super Saiyan 3



9. ARE YOU FAMILIAR WITH THE ANDROID WHO HAS A MOHAWK, WEARS GREEN AND LOVES NATURE?


  • Android 16
  • Android 17
  • Android 19
  • Android 21

Right Answer: Android 16


10. HOW MANY DOTS DOES KRILLIN HAVE ON HIS FOREHEAD?


  • 3
  • 6
  • 9
  • 8

Right Answer: 6


11. WHY IS PUI PUI SO CONFIDENT DURING HIS FIGHT WITH VEGETA?


  • He knows Yakon and Dabura are there to back him up
  • If he loses, he’ll be brought back to life by Babidi
  • He knows Vegeta can’t see him
  • He doesn’t think Vegeta stands a chance in 10x Earth’s Gravity

Right Answer: He doesn’t think Vegeta stands a chance in 10x Earth’s Gravity


12. HOW MANY FORMS DOES BUU HAVE?


  • 8
  • 10
  • 12
  • 6

Right Answer: 10


13. HOW MANY TIMES HAS MASTER ROSHI DIED?


  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Right Answer: 2


14. WHAT COLOR IS GOKU’S HAIR WHEN HE GOES SUPER SAIYAN GOD?


  • Red
  • Gold
  • Blue
  • Green

Right Answer: Red


15. YAMCHA HAS NEVER MADE IT PAST WHICH ROUND IN THE WORLD MARTIAL ARTS TOURNAMENT?


  • Preliminaries
  • Quarter-Finals
  • Semi-Finals
  • Finals

Right Answer: Quarter-Finals


Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers

No comments