Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz Answers 100% Score

are you the smartest roblox player ever quiz answers 100% score bequizzed

Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz





1. WHO MADE STILL CHILL A MEME ON ROBLOX?


  • SketchIts
  • Funneh
  • Flamingo
  • ThinkNoodles

Right Answer: Flamingo


2. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?


  • 2056
  • 1749
  • 1670
  • 1990

Right Answer: 1990


3. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?


  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

Right Answer: 2


4. WHAT IS THE FOURTH GAME ON ROBLOX TO HIT 1 BILLION VISITS?


  • Hide and Seek Extreme
  • Theme Park Tycoon 2
  • Scuba Diving at Quill Lake
  • Work at a Pizza Place

Right Answer: Work at a Pizza Place


5. IN WORK AT A PIZZA PLACE, WHAT HAPPENS WHEN YOU COMPLETE A CUSTOMER’S ORDER BEFORE THEY REACH THE CASH REGISTER?


  • You receive bonus moneyz.
  • You get an additional text pop up from the customer.
  • They won’t leave the pizzeria until they despawn.
  • The Pizzeria gains an upgrade.

Right Answer: They won’t leave the pizzeria until they despawn.


6. HOW MUCH MONEYZ WILL AN ESTATE GAMEPASS SAVE YOU AFTER STARTING WITH A TINY HOUSE?


  • 1,024,000
  • 600,000
  • 724,000
  • 946,000

Right Answer: 946,000


7. IN WORK AT A PIZZA PLACE, IF YOU HAVE AN ITEM WORTH $625, HOW MUCH CAN YOU SELL IF FOR AT THE DUMP?


  • 156
  • 400
  • 240
  • 125

Right Answer:
156


8. HOW MUCH DOES THE VARKNOX COUCH COST IN WORK AT A PIZZA PLACE?


  • 1750
  • 2000
  • 1990
  • 1880

Right Answer: 1990


9. HOW MANY DUCKS DOES IT TAKE TO KILL A HARDCORE PLAYER IN SUPER BOMB SURVIVAL?


  • 2
  • 3
  • 1
  • 6

Right Answer: 3


10. IF A PLAYER IS BLASTED UP HIGH, WHICH OF THESE SKILLS WOULD BE HELPFUL IN AVOIDING MOST OF THE BOMBS ON THE FIELD IN SUPER BOMB SURVIVAL?


  • Platform
  • Candy Corn
  • Black Hole
  • Footbomb

Right Answer: Platform


11. WHICH SKILL, WHEN ACTIVATED, ALLOWS: THE USER TO CHARGE UP AN ATTACK SIMILAR TO INK BLAST. AFTER ABOUT FOUR SECONDS, THE PLAYER CREATES A PINK BLAST SURROUNDING THEM, WITH ANYONE CAUGHT IN THE BLAST HAVING THEIR SKILL DISABLED FOR SOME TIME.


  • Gravity Pulse
  • Confusion
  • Fake Coin
  • Bear Trap

Right Answer: Confusion


12. WHICH ONE OF THESE SKILLS COMES IN A PACK THAT COSTS 95 GEMS?


  • Tornado Mine
  • Pumpkin Bomb
  • Ice Tower
  • Air Dash

Right Answer: Tornado Mine


13. AS SOON AS A PLAYER TOUCHES THIS BOMB, IT EXPLODES!


  • Nuke
  • Dynamite
  • Air Strike
  • Nitro

Right Answer: Nitro


14. THIS ROLLER COASTER OFFERS DEFAULT RATINGS OF: GUEST SATISFACTION: 50%, 1.5 EXCITEMENT, 2.0 INTENSITY, AND .1 NAUSEA. IT IS ALSO MODELED AFTER THE B&M COASTER.


  • Wing coaster
  • Suspended coaster
  • Floorless coaster
  • Mine train coaster

Right Answer: Floorless coaster


15. BUILDING SOME WATER USING THE “TERRAIN” TOOL REWARDS THE PLAYER WITH?


  • Hydraulic launch coaster & Single rail coaster
  • Suspended coaster & Balloon ride
  • Log Flume & River Rapids
  • Wing coaster & Dive coaster

Right Answer: Log Flume & River Rapids


16. HOW MUCH IS THE SLOPED SHINY PATH IN THEME PARK TYCOON 2?


  • 1000
  • 500
  • 250
  • 2000

Right Answer: 1000


17. HOW CAN YOU ACHIEVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?


  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $300,000.
  • Get a park value of at least $200,000.

Right Answer: Get a park value of at least $400,000


18. THIS ULTRA RARE PET IN ADOPT ME! REQUIRES 550 STARS TO CLAIM IT.


  • Ginger Cat
  • Starfish
  • Toucan
  • Red Panda

Right Answer: Starfish


Are you the smartest Roblox Player Ever Quiz Answers

No comments