video game adventure quiz answers 100% score

video game adventure quiz answers 100% score

Video Game Adventure Quiz Answers  Guarantee 100 Score

video game adventure quiz answers 100% score

Video Game Adventure Quiz Answers





1. WHILE PLAYING A GAME ON YOUR BRAND NEW VR SET, YOU HEAR A QUICK BUZZING SOUND FOLLOWED BY A HUGE BLAST OF WIND! YOU GO TO TAKE YOU GOGGLES OFF BUT REALIZE YOU NO LONGER HAVE THEM ON! YOU’VE BEEN SUCKED INTO THE VIDEO GAME!!!

Video Game Adventure Quiz Answers


Continue

Right Answer: Continue



2. YOU HEAR A LOUD VOICE: ” IN ORDER TO LEAVE THE GAME, YOU MUST COMPLETE EACH LEVEL!” CAN YOU FIND ALL THE COINS ON THIS LEVEL, HOW MANY DO YOU SEE?


  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Right Answer: 12



3. HOW ARE YOU GOING TO GET PASSED THESE TWO FIGHTING WARRIORS?


  • Run straight through the middle and hope not to get hit.
  • Sneak around the side.
  • Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.
  • Try and take the samurai’s sword so the knight can win more easily.

Right Answer: Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.



4. BESIDES THE JERSEY COLORS, WHAT’S DIFFERENT ABOUT ONE OF THESE PLAYERS?


  • Only one player in yellow.
  • One player is missing an article of clothing.
  • One player’s hair is different.
  • Only one player in long sleeves.

Right Answer: One player is missing an article of clothing.



5. YOU’RE TRAPPED IN A SPACE RPG AND THE WINDOW IS CRACKING! HOW DO YOU GET OUT OF HERE ALIVE?


  • Use duct tape to patch the hole.
  • Hold your breath for as long as possible.
  • Craft a Space Suit.
  • Give up and hope someone comes to save you.

Right Answer: Craft a Space Suit.


6. IN THE NEXT LEVEL YOU’RE FACED OFF AGAINST ALIEN INVADERS. IF YOUR BLASTER DOES 24 POINTS OF DAMAGE, HOW MANY SHOTS DO YOU NEED TO FIRE IF THE ALIENS ON SCREEN HAVE 480 HEALTH?



  • 120 shots
  • 140 shots
  • 160 shots
  • 180 shots

Right Answer: 180 shots



7. ON THE GROUND OF THAT SPACE WAR, THERE ARE GIANT MECH SOLDIERS BLASTING AWAY AT ALIENS. WHICH ONE OF THESE CHOICES WOULD ALLOW YOU TO SNEAK PAST UNDETECTED ACCORDING TO METAL GEAR SOLID?


  • Use cardboard box to sneak past.
  • Use invisibility cloak to sneak past.
  • Fly over them.
  • Shrink yourself and walk past.

Right Answer: Use cardboard box to sneak past.



8. YOU GET TELEPORTED TO THE NEXT LEVEL AND YOU FIND YOURSELF RUNNING FOR YOUR LIFE! THERES A LARGE TREE BRANCH AT HEAD LEVEL COMING UP, WHAT DO YOU DO?


  • Jump over.
  • Run through it.
  • Slide under.
  • Break it down.

Right Answer: Slide under.



9. YOU’RE BACK IN THE FIRST GAME, CAN YOU COUNT THE COINS AGAIN?


  • 36
  • 33
  • 32
  • 30

Right Answer: 36



10. IN THE NEXT LEVEL AN ALLIGATOR BLOCKS YOUR PAST, HOW DO YOU DEFEAT IT?


  • Use your sword.
  • Jump on the block above and crush it.
  • Jump over it.
  • Sneak by and hope it doesn’t attack.

Right Answer: Jump on the block above and crush it.


11. ON THE NEXT LEVEL YOU’RE STUCK INSIDE A FIGHTING GAME! YOU’RE UP AGAINST A FIGHTER WHO CAN SHOOT A BLUE FIREBALL WITH HIS HANDS. WHAT IS THIS CHARACTER’S WEAKNESS ACCORDING TO STREET FIGHTER?


  • Water.
  • A fighter that can teleport
  • A fighter that can dig.
  • A tank fighter.

Right Answer: A fighter that can teleport



12. IN THE NEXT LEVEL YOU MEET AN ELF WARRIOR DRESSED IN GREEN. HE NEEDS YOU TO FIND ICE ARROWS FOR HIM. ACCORDING TO HIS GAME, WHERE CAN YOU FIND ICE ARROWS?


  • Kokiri Forest
  • Death Mountain
  • Hyrule Field
  • Gerudo Training Ground.

Right Answer: Gerudo Training Ground.



13. THE LAST LEVEL HAS YOU TRAPPED IN A HORROR GAME. YOU HAVE TO ESCAPE WITHOUT BEING SEEN BY THE WEREWOLF. HOW CAN YOU SNEAK PAST?


  • Throw a stick, all dogs love to fetch.
  • Run as fast as you can.
  • Hide for as long as you can.
  • Try to find some silver to defeat it,.

Right Answer: Throw a stick, all dogs love to fetch.


14. YOU FINALLY MADE IT OUT AND YOU’RE BACK IN YOUR ROOM! ONE LAST CHALLENGE THOUGH, WHICH QUESTION HAD YOU TRAPPED IN SPACE?


  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Right Answer: 5


15. CONGRATS ON COMPLETING THE CHALLENGE! AFTER ALL YOU’VE BEEN THROUGH, WOULD YOU PLAY THE GAME SYSTEM AGAIN?


  • .Yes
  • No

Right Answer: No



Video Game Adventure Quiz Answers – Guarantee 100 Score


Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: