Are you the best Roblox Player in the World Quiz Answers 100% Score

Are you the best roblox player in the world quiz answers 100% score

Are you the best Roblox Player in the World Quiz Answers

Version 2 Answers
👇
click here


1. WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?


  • The Wild West
  • Parenthood
  • Tower Defense Simulator
  • Tank Warfare

Right Answer: Tower Defense Simulator


2. IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?


  • Hardcore
  • Molten
  • Golden
  • Fallen

Right Answer: Hardcore


3. IN TDS, WHAT WAVE DO BOLTS APPEAR IN NORMAL MODE?


  • Wave 15
  • Wave 18
  • Wave 19
  • Wave 21

Right Answer: Wave 19


4. IN A MEGA SERVER IN TDS, HOW MANY HP POINTS DOES THE MOLTEN BOSS GAIN WITH THE ADDITION OF A PLAYER?


  • 4000
  • 5500
  • 2500
  • 3000

Right Answer: 2500



5. WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?


  • Necromancer
  • Mystery Boss
  • Hidden
  • Slow Boss

Right Answer: Mystery Boss


6. A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?


  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Right Answer: 15


7. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE DJ BOOTH?


  • 13,500
  • 21,480
  • 19,750
  • 17,250

Right Answer: 17,250



8. WHICH OF THESE ISN’T A HARDCORE MAP IN TDS?


  • Wrecked Battlefield
  • Autumn Falling
  • Infernal Abyss
  • Nether

Right Answer: Infernal Abyss



9. HOW MANY WAVES ARE THERE IN HARDCORE TDS?




Type Answer: 50



10. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE RANGER?


  • 52,150
  • 44,550
  • 38,670
  • 49,999

Right Answer: 44,550


11. WHICH OF THESE GAMES WON “GAME OF THE YEAR” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?


  • Adopt Me!
  • Royale High
  • World // Zero
  • Piggy

Right Answer: Piggy


12. IN THE WILD WEST, WHICH PLAYER CAN HOLD TRIALS AND DECIDE WHETHER A PLAYER IS INNOCENT OR GUILTY?


  • Hitman
  • Doctor
  • Mayor
  • Banjo

Right Answer: Mayor



13. WHICH OF THESE REVOLVERS IS THE MOST ACCURATE IN THE WILD WEST?


  • Peacekeeper
  • Navy Revolver
  • Model 3
  • Lochke Revolver

Right Answer: Model 3


14. IN TWW, WHICH OF THESE MELEE WEAPONS TAKES 3 HITS TO KILL A PLAYER?


  • Knife
  • Bowie Knife
  • Mjölnir
  • Axe

Right Answer: Bowie Knife


15. WHAT IS THE FASTEST HORSE IN THE WILD WEST?


  • Reindeer
  • Skeleton Horse
  • American Quarter
  • HorseMustang

Right Answer: Skeleton Horse


16. WHICH ONE OF THESE CAN’T A TIER 3 PICKAXE MINE IN TWW?


  • Limestone
  • Iron
  • Zinc
  • Silver

Right Answer: Silver



17. WHICH ONE OF THESE TREES REQUIRES 17 SWINGS FROM A TIER 3 AXE TO CUT IT DOWN?


  • Grand Fir
  • Redwood
  • White Spruce
  • Douglas Fir

Right Answer: Grand Fir


18. IN WORLD // ZERO, WHAT IS THE ONLY CLASS THAT CAN USE A SHIELD?


  • Berserker
  • Guardian
  • Paladin
  • Defender

Right Answer: Paladin


19. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A STAR EGG?


  • Fox (Green)
  • Fox (Red)
  • Boarwolf (White)
  • Owl (Red)

Right Answer: Owl (Red)


20. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A HOLIDAY EGG?


  • Santa Golem (Blue)
  • Santa Golem (Green)
  • Snowman (White)
  • Snowman (Red)

Right Answer: Santa Golem (Blue)

No comments