Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 100% Score

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 100% Score

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers



Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 20 question answers from be quizzed with 100% score




1. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Watchdog
  • Poochyena
  • Riolu
  • Simisage

Right Answer: Riolu


2. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Turtwig
  • Shaymin
  • Tepig
  • Chewtle

Right Answer: Chewtle



3. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Cufant
  • Dracovish
  • Amaura
  • Braixen


Right Answer: Dracovish


4. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Bergmite
  • Boldore
  • Geodude
  • Pyukumuku


Right Answer: Bergmite



5. TECHNICAL MACHINE ALERT!


  • Falkner
  • Winona
  • Jasmine
  • Flannery

Right Answer: Winona


6. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Pansage
  • Panpour
  • Pansear
  • Pancham

Right Answer: Pansear


7. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?



  • Foongus
  • Nuzleaf
  • Swirlix
  • Baltoy
Right Answer: Baltoy



8. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Trubbish
  • Makuhita
  • Psyduck
  • Audino

Right Answer: Makuhita



9. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Litten
  • Helioptile
  • Zorua
  • Poochyena

Right Answer: Litten


10. A POKEMON TYPE ALERT!



  • Normal
  • Ghost
  • Psychic
  • Fairy

Right Answer: Ghost



11. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Ghastly
  • Cosmog
  • Misdreavus
  • Ditto

Right Answer: Misdreavus



12. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Aron
  • Cranidos
  • Shieldon
  • Turtwig

Right Answer: Shieldon


13. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Cranidos
  • Tyrunt
  • Krokorok
  • Skrelp

Right Answer: Tyrunt


14. TECHNICAL MACHINE ALERT!


  • Thunder Bolt
  • Shock Wave
  • Thunder Punch
  • Charge Beam

Right Answer: Thunder Punch


15. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?




Right Answer: Braixen


16. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Toxtricity
  • Arctozolt
  • Meloetta
  • Spectrier

Right Answer: Arctozolt


17. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Rockruff
  • Perrserker
  • Litleo
  • Zorua

Right Answer: Rockruff


18. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Houndoom
  • Glastrier
  • Zacian
  • Zamazenta

Right Answer: Zacian


19. TECHNICAL MACHINE ALERT!


  • Explosion
  • Catastropika
  • Self-Destruct
  • Pulverizing Pancake

Right Answer: Pulverizing Pancake



20. A POKEMON TYPE ALERT!

  • Normal
  • Ice
  • Dragon
  • Fairy

Right Answer: Dragon


Are you a Pokemon Master? Quiz Answers

1 comment: