Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score


Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers


100% Right Answers


1. WHAT VEGETABLE CAN YOU USE TO MAKE A POTION OF NIGHT VISION?


  • Golden Apple
  • Golden Carrot
  • Golden Sugar Cane
  • Diamond Turnip

Right Answer: Golden Carrot


2. IN WHICH COUNTRY DO THEY LET YOU PLAY MINECRAFT IN SCHOOL?


  • Norway
  • Sweden
  • Japan
  • Germany

Right Answer: Sweden


3. IN MINECRAFT DUNGEONS, WHICH OF THESE PLACES CAN YOU OBTAIN A HARVESTER?


  • Pumpkin Pastures
  • Cacti Canyon
  • Frosted Fjord
  • Redstone Mines

Right Answer: Redstone Mines


4. IN MINECRAFT EARTH, WHAT IS THE HEIGHT LIMIT ON BUILD PLATES?


  • 256 blocks
  • 221 blocks
  • 242 blocks
  • 275 blocks

Right Answer: 221 blocks



5. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?


  • 200
  • 50
  • 75
  • 100

Right Answer: 100


6. WHICH OF THESE IS ONLY ACCESSIBLE IN THE EDUCATIONAL VERSION OF MINECRAFT?


  • Empty Map
  • Border
  • Prismarine Wall
  • Banner

Right Answer: Border



7. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A VILLAGER HAVE?



  • 10
  • 15
  • 20
  • 25

Right Answer: 20


8. WHICH PILLAGER WEAPON CAN BREAK WITH REPEATED USE?


  • Axe
  • Sword
  • Crossbow
  • Pickaxe

Right Answer: Crossbow



9. WHAT IS THE BURNING TIME OF CHARCOAL (IN TICKS) IN A FURNACE?



  • 16000
  • 4000
  • 1600
  • 1200

Right Answer: 1600


10. A PULSE __________ PRODUCES A PULSE OF A SPECIFIC DURATION.



  • Pulse Extender
  • Pulse Generator
  • Pulse Multiplier
  • Pulse Divider

Right Answer: Pulse Generator


11. A ________ CLOCK PRODUCES A LOOP OF PULSES BY PASSING A BLOCK BACK AND FORTH AND DRAWING OFF A PULSE WHEN THE BLOCK IS IN A CERTAIN LOCATION.


  • Piston
  • Repeater
  • Hopper
  • Comparator

Right Answer: Piston



12. A STRUCTURE IS _______ IF NO REDSTONE COMPONENTS ARE VISIBLE BOTH BEFORE AND AFTER IT COMPLETES ITS TASK.



  • Hipster
  • Instant
  • Seamless
  • Silent

Right Answer: Seamless



13. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, WHICH OF THESE GIVES THE MOST XP PER BLOCK FOR FARMING?



  • Potatos
  • Mushrooms
  • Wheat
  • Carrots

Right Answer: Mushrooms



14. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, AT WHAT LEVEL DO YOU UNLOCK RED SCARF REFORGE FOR MINING?



  • 21
  • 23
  • 15
  • 18

Right Answer: 21


15. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, THE ____________ COSTS 4000 BITS AT THE BIT SHOP.


  • Jumbo Backpack Upgrade
  • Ultimate Carrot Candy Upgrade
  • Builder’s Wand
  • Bits Talisman

Right Answer: Jumbo Backpack Upgrade


16. WHICH OF THESE DOES THE MOST DAMAGE IN THE HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER?


  • Magma Bow
  • Super Undead Bow
  • Hurricane Bow
  • Death Bow

Right Answer: Death Bow



17. IN THE SPIDER SLAYER QUEST WHICH OF THESE ENEMIES IS THE STRONGEST?



  • Brood Mother
  • Tarantula Vermin
  • Tarantula Beast
  • Mutant Tarantula

Right Answer: Mutant Tarantula



18. THE STONK’S MINING SPEED IN HYPIXEL SKY BLOCKS IS?


  • 425
  • 510
  • 555
  • 600

Right Answer: 510


19. WHICH ONE OF THESE IS AN ENDER PEARL THAT DOESN’T CATCH THE ATTENTION OF AN ENDERMAN?



  • Invisible Pearl
  • Quiet Pearl
  • Silent Pearl
  • Mystery Pearl

Right Answer: Silent Pearl



20. WHAT IS THE CHANCE THAT A SPECIAL ZEALOT SPAWNS IN THE DRAGON’S DEN?



  • 1%
  • .35%
  • 3%
  • .23%

Right Answer: .23%



Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers


2 comments: