Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

 Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva


Minecraft Intelligence Test Quiz Answers

here Minecraft Intelligence Test Quiz all answers available with a 100% score please see the question and get your correct answers


1. WHAT DID NOTCH CALL ENDER DRAGONS AT FIRST?


  • Blockosaurus
  • Raqreqentba
  • Shenron
  • King Ghidorah


Right Answer: Raqreqentba


2. WITHOUT THE AID OF OTHER MECHANISMS OR ITEMS, HOW MANY BLOCKS WILL POWER TRAVEL THROUGH A REDSTONE “WIRE” CONSISTENTLY FOR?


  • 12 Blocks
  • 17 Blocks
  • 20 Blocks
  • 15 Blocks


Right Answer: 15 Blocks


3. A REDSTONE REPEATER HAS FOUR DIFFERENT DELAY SETTINGS THAT YOU CAN TOGGLE, EACH ONE INCREASING THE SIGNAL DELAY BY HOW LONG?


  • .1 Seconds
  • .01 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds


Right Answer: .1 Seconds


4. HOW CAN YOU TOGGLE THE POWER OF A REDSTONE TORCH?


  • Providing power directly to the torch itself
  • Attaching a switch directly to the redstone torch
  • Providing power to the block it is on
  • You can’t toggle the power of a redstone torch
  • None of the above


Right Answer: You can’t toggle the power of a redstone torch



5. IF YOU NEEDED TO INVERT THE SIGNAL IN A SECTION OF A CIRCUIT, WHAT SORT OF LOGIC GATE WOULD YOU NEED TO CREATE?


  • AND Gate
  • NOT Gate
  • OR Gate
  • XOR Gate


Right Answer: NOT Gate


6. MANY BLOCKS AND MECHANISMS CAN BE AFFECTED BY REDSTONE. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT ONE OF THOSE?


  • Switching a block of glowstone on and off
  • Setting off a block of TNT
  • Opening and closing a fence gate
  • Activating a sticky piston


Right Answer: Switching a block of glowstone on and off


7. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE WITH REGARDS TO WEIGHTED PRESSURE PLATES?


  • A weighted pressure plate can only be activated by a player standing on it
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it
  • A player standing on a weighted pressure plate will have no effect on the output signal
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the size of the entity(ies) on it.


Right Answer: The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it


8. UPPOSE YOU FILL A DISPENSER WITH ARROWS. A REDSTONE CIRCUIT WOULD BE ABLE TO FIRE OUT ARROWS FROM THE DISPENSER. WHAT MECHANISM WOULD YOU USE INSTEAD IF YOU WANT THE ITEMS INSIDE TO SIMPLY BE DROPPED OUT?


  • Hopper
  • Dropper
  • Topper
  • Filler


Right Answer: Dropper


 


9. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?


  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest


Right Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater


10. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?


  • Controlling a set of doors based on the light level
  • Sending a minecart along a track
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks


Right Answer: Toggling the state of a lever


11. WHEN DID ZOMBIES STOP DROPPING FEATHERS?


  • 1.1
  • 1.0
  • Beta 1.8
  • Beta 1.6


Right Answer: Beta 1.8


12. WHEN YOU TOUCH A CACTUS, HOW MUCH DAMAGE DO YOU TAKE?


  • .5 hearts
  • 1.5 hearts
  • .3 hearts
  • 1 heart


Right Answer: .5 hearts



13. WHEN WERE PISTONS FIRST IMPLEMENTED?


  • Beta 1.6
  • Beta 1.5
  • Beta 1.8
  • Beta 1.7


Right Answer: Beta 1.7


14. HOW DO YOU CRAFT A CHISELED SANDSTONE BLOCK?


  • One sandstone block on top of another
  • Two sandstone blocks side-by-side
  • Two sandstone slabs side-by-side
  • One sandstone slab on top of another


Right Answer: One sandstone slab on top of another


15. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?


  • Removes any potion effects.
  • Replenish Armor.
  • Replenish Health.
  • Increase Heart count.


Right Answer: Removes any potion effects.


16. IF YOU WOULD PLACE DOWN A NOTE BLOCK, THEN LEFT CLICK IT, WHAT NOTE WOULD IT PRODUCE?


  • A#
  • C#
  • F#
  • G#


Right Answer: F#



17. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?


  • 18
  • 17
  • 14
  • 16


Right Answer: 16


18. HOW MUCH DAMAGE DO DIAMOND SWORDS DEAL?


  • 2.5 Hearts
  • 3.5 Hearts
  • 3 Hearts
  • 4 Hearts


Right Answer: 3.5 Hearts


19. HOW DO YOU CRAFT A SHULKER BOX?


  • Shulker Shell next to a Chest
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Horizontally)
  • Shulker Shell on top of a chest

Right Answer: Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)


20. HOW MANY BRICKS DO YOU NEED TO CRAFT A FLOWER POT?


Right Answer: 3


 Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments:

get more nice stuff
in your inbox

instantly by Subscribing to us. So you will get email everytime we post something new here