Roblox Trivia Quiz Answers 100% Score

roblox trivia quiz answers 100% score quiz factory

Roblox Trivia Quiz Answers


here Roblox trivia quiz all answers available with a 100% score please see the question and get your correct answers



 1. What does the name Roblox actually mean?


  • It’s short for roadblocks
  • It’s a combination of the words ‘robot’ and ‘blocks’

Right Answer: It’s a combination of the words ‘robot’ and ‘blocks’


2. What is the name of the currency used in the game?


  • Robux
  • Robloquid

Right Answer: Robux


3. How many hats can character wear at once in Roblox?


  • 3
  • 1

Right Answer: 3


4. How many people play Roblox every month?


  • 30,000,000
  • 3,000,000

Right Answer: 30,000,000



5. What was the original name of Roblox?


  • Extra Blocks
  • Dyna Blocks

Right Answer: Dyna Blocks


6. What movie is this, recreated within Roblox?


  • The Emoji Movie
  • The LEGO Movie

Right Answer: The LEGO Movie


7. Which of these is a real thing?


  • Outrageous Builders Club
  • Ludicrous Builders Club

Right Answer: Outrageous Builders Club


8. How long would you guess this person had been playing Roblox?


  • 2 Minutes
  • 2 Years

Right Answer: 2 Minutes

 


9. How many Robux would you get for £4.59?


  • 400
  • 800

Right Answer: 400


10. This Canadian Beaver Pal will cost you 250 Robux, True or False?


  • False
  • True

Right Answer: True


11. Every pirate should have a hat like this, but how much is it?


  • 2000
  • 3000

Right Answer: 2000


12. When you first begin the game, who is your first friend?


  • Builderman
  • Builderdude

Right Answer: Builderman

 


13. How does giver work?


  • You type in a code and get whatever the giver provides
  • You bump into it and get whatever the giver provides

Right Answer: You bump into it and get whatever the giver provides


14. 1 Robux is worth ? tickets?


  • 5
  • 4

Right Answer: 4


15. How many places can you have on one account if you are a Builders Club member?


  • 10
  • Infinite

Right Answer: 10


16. What is the tagline of Roblox?


  • Powering Imagination
  • Creating Adventures

Right Answer: Powering Imagination



17. What is the maximum number of friends that you can have on Roblox?


  • Unlimited
  • 200

Right Answer: 200


18. Name this game


  • Natural Disaster Survival
  • Theme Park Tycoon

Right Answer: Natural Disaster Survival


19. What is the name of the platform, on which you can create your own worlds and games?


  • Developers Arena
  • Roblox Studio

Right Answer: Roblox Studio


20. What game is this taken from?


  • Work At A Pizza Place
  • Crusty Caperz

Right Answer: Work At A Pizza Place

 


21. Do you recognise this game?


  • Full House
  • Bloxburg

Right Answer: Bloxburg


22. What is this hat called?


  • Military Hat
  • Lazy Hat

Right Answer: Military Hat


23. Roblox users make ? of themselves to play games


  • Avatars
  • Pictures

Right Answer: Avatars


24. When was Roblox first released?


  • 2009
  • 2006

Right Answer: 2006

 


25. True or False, Tickets or Tix for short, were a form of Roblox currency?


  • False
  • True

Right Answer: True


26. How much money is the monthly membership for builders club? In $?


  • $3.49
  • $5.95

Right Answer: $5.95


27. True or False, Roblox Premium replaced Builders Club


  • True
  • False

Right Answer: True


28. Who is the creator of Roblox?


  • David Baszucki
  • Micheal Jordan

Right Answer: David Baszucki

 


29. What game is this?


  • Inmate Life
  • Prison Life

Right Answer: Prison Life


30. What account scared everyone on the 18th of March 2017?


  • Jane Doe
  • John Doe

Right Answer: John Doe


Roblox Trivia Quiz Answers

No comments