Bitcoin Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Bitcoin Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

   Bitcoin Quiz Answers


Bitcoin Quiz Answers From Be Quizzed Total 20 Questions Answers 


 1. BITCOIN USES __TECHNOLOGY TO OPERATE WITH NO CENTRAL AUTHORITY


  • Mentor-to-Mentee
  • Peer-to-peer
  • Administrator-to-Subject
  • Miner-to-Buyer

Right Answer: Peer-to-peer



2.VERSION 1. BITCOIN TRANSACTIONS ARE ALL OF THESE EXCEPT?


  • Permissionless
  • Anonymous
  • Private
  • Reversible

Right Answer: Reversible


2.VERSION 2. WHAT DID SATOSHI NAKOMOTO HARD CODE INTO THE GENESIS BLOCK?

  • Money is only a tool. It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver.
  • Men make counterfeit money; in many more cases, money makes counterfeit men.
  • A wise man should have money in his head, but not in his heart.
  • The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.

Right Answer: The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.



3. WHICH OF THESE DESCRIBES A DEAD BITCOIN?


  • A bitcoin that has been hacked and stolen.
  • A bitcoin that has been used in an illegal transaction.
  • A bitcoin which can no longer be accessed.
  • A bitcoin which has corrupted and lost its value.


Right Answer: A bitcoin which can no longer be accessed.



4. WHAT WAS SILK ROAD?


  • A piece of code that is apart of the blockchain technology.
  • A bitcoin wallet used to store bitcoins offline.
  • A reddit group dedicated ton bitcoin technology.
  • An online marketplace where illegal goods were purchased with bitcoin.

Right Answer: An online marketplace where illegal goods were purchased with bitcoin.




5.VERSION 1. WHAT WAS THE STARTING PRICE FOR ONE BITCOIN IN 2009?


  • $.005
  • $.03
  • $.0001
  • $.015

Right Answer: $.0001



5.VERSION 2. WHAT IS A PRIVATE KEY IN BITCOIN?

  • A point on the elliptic curve
  • The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256
  • A mode of turning off your wallet so no one can see your transaction history
  • A multiplier of the generator point on the elliptic curve


Right Answer: The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256



6. WHEN DO BITCOIN BLOCK REWARDS CHANGE FOR MINERS?


  • After 300,000 blocks
  • After 430,000 blocks
  • After 210,000 blocks
  • After 180,000 blocks

Right Answer: After 210,000 blocks



7.VERSION 1. WHAT IS THE CURRENT BLOCK REWARD FOR MINERS?


  • 12.5 BTC
  • 25 BTC
  • 6.25 BTC
  • 3.125 BTC

Right Answer: 6.25 BTC



7.VERSION 2. WHERE IS BITCOIN ILLEGAL?

  • Ecuador
  • Canada
  • Spain
  • Australia

Right Answer: Ecuador



8. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF BITCOIN CALLED?


  • Satoshi
  • Millibit
  • Fillmore
  • Finney


Right Answer: Satoshi

 


9. WHICH ONE OF THESE YEARS WAS THE LEAST VOLATILE FOR BITCOIN?


  • 2010
  • 2012
  • 2015
  • 2016

Right Answer: 2016



10.VERSION 1. WHAT IS THE LARGEST AMOUNT OF BITCOINS TO EVER BE PRODUCED?


  • 132 million
  • 184 billion
  • 21 million
  • 32 billion

Right Answer: 184 billion



10.VERSION 2. WHAT DOES SATOSHI NAKOMOTO LOOSELY TRANSLATE TO?


  • Wise Future Thought
  • Inside Teacher Origin
  • Balanced Inside Origin
  • Wise Inside Foundation

Right Answer: Wise Future Thought



11. WHICH ONE OF THESE BITCOIN HACKS LEAD TO THE LARGEST LOSS SO FAR?



  • Bitfinex Hack
  • Mt. Gox Collapse
  • Coincheck Hack
  • Govex Collapse

Right Answer: Mt. Gox Collapse



12. WHICH PERFORMER WAS THE FIRST TO START ACCEPTING THE DIGITAL CURRENCY FOR THEIR RECORDS?


  • 50 Cent
  • Childish Gambino
  • Jamie Foxx
  • DJ Khaled

Right Answer: 50 Cent

 


13. WHICH OF THESE FEATURES IS PRESENT IN BITCOIN?


  • Smart Contracts
  • Turing Completeness
  • Delegated Proof-of-Stake
  • Automated Security

Right Answer: Smart Contracts



14. WHAT ARE BITCOIN FUTURES?


  • Price prediction horoscopes for Bitcoin
  • A financial instrument giving you the right to always buy Bitcoin at a cheaper price
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given date that is at least one year in the future

Right Answer: A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date


15. WHAT IS INCLUDED IN A BLOCK HASH?



  • All the transactions combined end to end separated by commas
  • The timestamp when all the miners started working on the block
  • The next block hash in the blockchain
  • The nonce used to achieve the difficulty required

Right Answer: The nonce used to achieve the difficulty required




16. WHAT IS A PAYMENT DISTRIBUTION METHOD FOR A MINING POOL?


  • Estimated Moving Average
  • Pay per Last N Shares
  • Triple Geometric Method
  • Fibonacci Selection

Right Answer: Pay per Last N Shares



17. WHAT IS A NONCE?


  • The transaction id number
  • A miners ASIC chip array
  • The generator point used in elliptic curve cryptography
  • The number of miners run through to generate a correct hash

Right Answer: The number of miners run through to generate a correct hash




18. WHAT IS THE HISTORY OF BITCOIN MINING IN TERMS OF HARDWARE USE CHRONOLOGICALLY


  • CPU – GPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – ASIC – FPG
  • AASIC – FPGA – CPU- GPU


Right Answer: CPU – GPU – FPGA – ASIC



19. WHAT IS A GH/S?


  • 1000 hashes per second
  • 1,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000,000 hashes per second


Right Answer: 1,000,000,000 hashes per second



20. WHAT IS A BLOOM FILTER?


  • A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date
  • A micro transaction service for music streaming using Bitcoin
  • A way of sending Bitcoins and verifying the address through proof of address certificates
  • A full Bitcoin node verifying incoming transactions

Right Answer: A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date

No comments