Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers 100% Score

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers 100% Score

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers


Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers with 100% score from be quizzed 20 questions



1. ACCORDING TO BIRDPERSON, WHAT DOES “WUBBA LUBBA DUB-DUB” MEAN?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Nothing, It’s just a mixture of sounds.
  • “Pants? Who needs Pants?”
  • “I am in great pain, please help me”
  • “You’re a moron, Jerry”

Right Answer: “I am in great pain, please help me”




2. WHAT ANIMAL DOES BETH A SURGEON FOR?


  • Horse
  • Donkey
  • Goat
  • Cow

Right Answer: Horse




3. WHAT POPULAR ACTION PROGRAM FROM THE 1980S IS RICK AND MORTY’S FAVORITE TV SERIES, BALL FONDLERS, A PARODY OF?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • MacGyver
  • Magnum P.I.
  • The A-Team
  • Airwolf

Right Answer: The A-Team




4. WHAT IS SCARY TERRY’S SON’S NAME?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Scary Michael
  • Haunting Harry
  • Menacing Matthew
  • Scary Brandon

Right Answer: Scary Brandon




5. WHAT COLLECTIBLE ITEM WAS NOT HIDING IN MORTY’S DRAGON’S LAIR?


  • An Original Ecto Cooler juice box from 1989
  • A Complete First Edition Pokemon Card Set
  • Small Soldiers Spin Pops
  • Future’s Self-titled album on vinyl

Right Answer: A Complete First Edition Pokemon Card Set




6. WHEN EXACTLY DID SNAKE ARMAGEDDON HAPPEN?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • June 21, 2024
  • June 21, 2025
  • June 21, 2023
  • June 21, 2026

Right Answer: June 21, 2026




7. WHAT DID RICK DO TO KEEP JERRY FROM FALLING OFF THE ROOF DURING CHRISTMAS?


Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • He turned Jerry Invisible.
  • He made the roof spiritually magnetic.
  • He made Jerry’s atomic matrix slightly lighter than air.
  • He launched Jerry into orbit around the house.

Right Answer: All answer are wrong




8. VINDICATORS ALERT: WHAT IS ONE PLACE THE VINDICATORS WOULD NEVER MENTION?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers


Right Answer: Israel




9. WHICH VERSION OF EARTH DID RICK AND MORTY TURN THE POPULATION INTO CRONENBERGS?


  • B-226
  • C-137
  • E-142
  • Z-128

Right Answer: C-137




10. HOW OLD IS RICK?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers
  • 62
  • 70
  • 81
  • 58

Right Answer: 70




11. WHAT IS THE NAME OF THE GIANT WHO RICK AND MORTY GET BLAMED FOR KILLING?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Dave
  • Dan
  • Dayton
  • Dale

Right Answer: Dale




12. WHAT NON-WEAPON DOES RICK USE TO MAKE THE PURGERS DROP THEIR WEAPONS?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • M&Ms
  • Skittles
  • Tic-Tacs
  • Mints

Right Answer: Tic-Tacs





13. WHAT DOES JERRY ATTEMPT TO USE AS A GUN AT A WEDDING?


  • Super Soaker
  • Potato Gun
  • Confetti gun
  • Laser Pointer

Right Answer: Confetti gun




14. WHO IS THE CHARACTER THAT MAKES MORTY “UNCOMFORTABLE” IN THE BATHROOM?


Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Scary Terry
  • Mr. Jellybean
  • Principal Vagina
  • Mr. Meeseeks

Right Answer: Mr. Jellybean




15. WHAT WAS THE NAME OF RICK’S ROCK BAND?


Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers
  • The Flesh Curtains
  • The Flesh Drapes
  • The Flesh Carpets
  • The Flesh Sheets

Right Answer: The Flesh Curtains




16. IT WAS REVEALED IN “THE RICKS MUST BE CRAZY” THAT RICK MODIFIED MORTY’S DNA STRUCTURE SO HE CAN TRANSFORM INTO A WHAT?


  • Motorcycle
  • Car
  • Boat
  • Train

Right Answer: Boat





17. WHAT WAS JERRY’S MAJOR IN COLLEGE?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Psychology
  • Civics
  • Liberal Arts
  • Sociology

Right Answer: Liberal Arts




18. WHAT DOES SNUFFLES THE FAMILY DOG RENAME HIMSELF AS AFTER RICK GIVES HIM AN INTELLIGENCE-BOOSTING HELMET?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers


Right Answer: Snowball




19. WHICH OF THESE ISN’T AN ALTERATIONS THAT RICK MADE TO MAKE FROOPYLAND SAFE FOR BETH?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • He made the ground bouncy.
  • He made the creatures non-violent.
  • He made the water breathable.
  • He made the air lighter.

Right Answer: All answer are wrong




20. WHAT IS MR. POOPYBUTTHOLE A PROFESSOR OF?

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

  • Political Science
  • Asian American Studies
  • African-American Women’s Studies
  • Children’s Psychology

Right Answer: African-American Women’s Studies



Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

No comments