Guess The Cereal Quiz Answers 100% Score Quiz 

Guess The Cereal Quiz Answers


Guess The Cereal Quiz From Quiz Factory Total 20 Questions Answers 100% Score


A cereal is any grass cultivated (grown) for the edible components of its grain (botanically, a type of fruit called a caryopsis), composed of the endosperm, germ, and bran. The term may also refer to the resulting grain itself (specifically "cereal grain"). Cereal grain crops are grown in greater quantities and provide more food energy worldwide than any other type of crop and are therefore staple crops. Edible grains from other plant families, such as buckwheat, quinoa and chia, are referred to as pseudo cereals.

1. Name this cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Raisin Bran
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cheerios
  • Kix
  • Honey Bunches of Oats
  • Golden Crisp
  • Froot Loops
  • Fiber One
  • Frosted Mini-Wheats
  • Reese’s Puffs

Right Answer: Kix



2. Guess this marshmallow packed cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Froot Loops
  • Wheaties
  • Cap’n Crunch
  • Lucky Charms
  • Frosted Flakes
  • Honey Bunches of Oats
  • Frosted Mini-Wheats
  • Smart StartPuffins
  • Golden Grahams

Right Answer: Lucky Charms



3. How about this cereal?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Smart Start
  • Cookie Crisp
  • Reese’s Puffs
  • Golden Grahams
  • Honey Nut Cheerios
  • Frosted Flakes
  • Raisin Bran
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Alpha-Bits Cereal
  • Life

Right Answer: Smart Start



4. What cereal has these golden puffs?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Golden Crisp
  • Fiber One
  • All Bran
  • Cheerios
  • Puffins
  • Cookie Crisp
  • Count Chocula
  • Mini Wheats

Right Answer: Cap’n Crunch




5. Guess which cereal this is!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Fruity Pebbles
  • Golden Crisp
  • Honey Smacks
  • Kix
  • Lucky Charms
  • Froot Loops
  • Frosted Flakes
  • Fiber One
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats

Right Answer: Honey Bunches of Oats



6. What is this cereal?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Honey Bunches of Oats
  • Puffins
  • Special K
  • Count Chocula
  • Lucky Charms
  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Honey Smacks
  • Wheaties
  • Smart Start

Right Answer: Puffins



7. Name this scrumptious cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Froot Loops
  • Cookie Crisp
  • Wheaties
  • Reese’s Puffs
  • Raisin Bran
  • Honey Smacks
  • Lucky Charms
  • Golden Grahams
  • Frosted Flakes
  • Cap’n Crunch

Right Answer: Cookie Crisp



8. Do you know this one?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • All Bran
  • Fiber One
  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Smart Start
  • Wheaties
  • Special K
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats
  • Golden Crisp

Right Answer: Golden Crisp




9. You definitely know this colorful cereal!



  • Frosted Flakes
  • Reese’s Puffs
  • Raisin Bran
  • Smart Start
  • Lucky Charms
  • Fruity Pebbles
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Froot Loops
  • Kix
  • Golden Crisp

Right Answer: Froot Loops




10. Which cereal is this?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • All Bran
  • Cheerios
  • Golden Grahams
  • Fiber One
  • Smart Start
  • Wheaties
  • Special K
  • Mini Wheats
  • Kix
  • Honey Bunches of Oats

Right Answer: Fiber One




11. Name this cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Honey Smacks
  • Lucky Charms
  • Puffins
  • Special K
  • Honey Bunches of Oats
  • Wheaties
  • Reese’s Puffs
  • Smart Start
  • Raisin Bran
  • Frosted Flakes

Right Answer: Special K




12. This health-conscious cereal is

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Honey Bunches of Oats
  • Lucky Charms
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Puffins
  • Kix
  • Honey Smacks
  • Frosted Flakes
  • Cookie Crisp
  • All Bran
  • Fiber One

Right Answer: All Bran




13. What is this cereal made up of tasty squares?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Golden Grahams
  • Wheaties
  • Fruity Pebbles
  • Count Chocula
  • Smart Start
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats
  • Fiber One
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cap’n Crunch

Right Answer: Golden Grahams



14. Name this healthy cereal:

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Cinnamon Toast Crunch
  • All Bran
  • Frosted Flakes
  • Golden Grahams
  • Alpha-Bits Cereal
  • Cookie Crisp
  • Special K
  • Raisin Bran
  • Smart Start
  • Reese’s Puffs

Right Answer: Raisin Bran




15. What is this peanut butter and chocolate cereal?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Raisin Bran
  • Reese’s Puffs
  • Count Chocula
  • Fiber One
  • Froot Loops
  • Honey Bunches of Oats
  • Alpha-Bits Cereal
  • Frosted Flakes
  • Fruity Pebbles
  • Cheerios

Right Answer: Reese’s Puffs




16. What popular cereal is this?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Raisin Bran
  • Golden Grahams
  • Cap’n Crunch
  • Honey Bunch of Oats
  • Cookie Crisp
  • Fruity Pebbles
  • Frosted Flakes
  • Puffins
  • Lucky Charms
  • Kix

Right Answer: Frosted Flakes




17. Name this delicious cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Lucky Charms
  • Raisin Bran
  • Honey Smacks
  • Frosted Flakes
  • Cheerios
  • Cap’n Crunch
  • Golden Crisp
  • Fiber One
  • Froot Loops
  • Honey Bunch of Oats

Right Answer: Honey Smacks




18. Name this familiar favorite!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Lucky Charms
  • Cap’n Crunch
  • Wheaties
  • Life
  • Reese’s Puffs
  • Puffins
  • Mini Wheats
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cheerios
  • Fiber One

Right Answer: Cheerios




19. Which cereal is this?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Cap’n Crunch
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Frosted Flakes
  • Golden Grahams
  • Puffins
  • Wheaties
  • Raisin Bran
  • Special K
  • Honey Smacks
  • Froot Loops

Right Answer: Wheaties



20. Name this childhood favorite!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Cap’n Crunch
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cookie Crisp
  • Kix
  • Honey Smacks
  • Puffins
  • Special K
  • Count Chocula
  • Reese’s Puffs
  • Lucky Charms

Right Answer: Cinnamon Toast Crunch


Guess The Cereal Quiz Answers

No comments