Roblox Dragon Quest Quiz Answers 100% Score

Roblox Dragon Quest Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Roblox Dragon Quest Quiz From Be Quizzed Total 30 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And Get 15RBX



1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Winter Outpost
  • Pirate Island
  • The Desert Temple
  • King’s Castle

Right Answer: The Desert Temple



2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Temple
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Steampunk Sewers

Right Answer: Aquatic Temple



3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • King’s Castle
  • Enchanted Forest
  • Ghastly Harbor
  • Samurai Palace

Right Answer: Samurai Palace



4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Enchanted Forest
  • The Underworld
  • Pirate Island

Right Answer: Enchanted Forest



5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Samurai Palace

Right Answer: Samurai Palace



6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 20 points
  • 10 points
  • 30 points
  • 25 points

Right Answer: 10 points



7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Elite Warlord Plate Set
  • Pirate King’s Warrior Set
  • Barbaric Mage Set
  • Ice King’s Guardian Set

Right Answer: Pirate King’s Warrior Set



8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Plate Set
  • Ice King’s Warrior Set
  • Barbaric Warrior Set
  • Guardian Set

Right Answer: Ice King’s Warrior Set



9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)

Roblox Dragon Quest Quiz Answers


Right Answer: 2000



10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Taunting Aura
  • Battle Shout
  • Skull Flames
  • Demonic Spikes

Right Answer: Battle Shout



11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 55
  • 77
  • 99
  • 121

Right Answer: 77



12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Life Dash
  • Star Barrage
  • Ice Totem
  • Starfall

Right Answer: Ice Totem



13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SP.ELL DAMAGE BY 80%?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Inner Focus
  • Life Dash
  • Inner Rage
  • Overcharge

Right Answer: Life Dash



14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Spirit Bomb
  • Mighty Leap
  • Triple Blade Throw
  • Explosive Mine

Right Answer: Triple Blade Throw



15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Explosive Mine
  • Rending Slice
  • Explosive Punch
  • Electric Slash

Right Answer: Explosive Punch



16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Bioforged Greataxe
  • Hextech Katana
  • Dual Ocean Fists
  • Cracked Tooth Cleaver

Right Answer: Cracked Tooth Cleaver



17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Plasma Infused Cutlass
  • Inventor’s Greatsword
  • Mighty Fusion Maul
  • Bioforged Greataxe

Right Answer: Mighty Fusion Maul



18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Scimitars
  • Aquatic Executioner
  • Serpent Pike
  • Ocean Pearl Staff

Right Answer: Aquatic Executioner



19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Forest Vine Hatchet
  • Enchanted Shard Dual Blade
  • Enchanted Shard Staff
  • Crystalline Shard Staff

Right Answer: Forest Vine Hatchet



20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Onyx Spell Scythe
  • Crimson Spellblade
  • Dragon Slayer Blade
  • Diamond Encrusted Blade

Right Answer: Onyx Spell Scythe



21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Warrior
  • Mage
  • Guardian
  • Tank

Right Answer: Warrior



22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 50
  • 100
  • 300
  • 400

Right Answer: 100



23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 80
  • 120
  • 200
  • 220

Right Answer: 120



24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ghastly Harbor
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost

Right Answer: The Canals


25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Ghastly Harbor
  • Orbital Outpost

Right Answer: Steampunk Sewers



26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 80
  • 250
  • 750
  • 2300

Right Answer: 250



27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Volcanic Chambers
  • Ghastly Harbor
  • Enchanted Forest
  • Underworld

Right Answer: Underworld



28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 4,500,000
  • 1,900,000,000,000
  • 4,400,000,000,000
  • 2,300,000,000

Right Answer: 1,900,000,000,000



29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Temple God
  • Sea King
  • Temple Pharaoh
  • Fish King

Right Answer: Sea King


30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Tesla Master
  • The Destroyer
  • Lord Varosh
  • Hologram Assassin

Right Answer: Lord Varosh


1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?
2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)
7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?
8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?
9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)
10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?
11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?
12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?
13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SPELL DAMAGE BY 80%?
14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?
15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?
16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?
17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?
18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?
19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?
20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?
21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.
22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?
23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?
24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?
25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?
26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?
27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?
28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?
29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?
30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

No comments