Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score 

Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score Be Quizzed


Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Where Do These Foods Originate Quiz From Be Quizzed Total 20 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And 14RBX



1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France

Right Answer: England



2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain

Right Answer: Austria



3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France

Right Answer: France



4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil

Right Answer: Mexico




5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iran
  • China
  • India
  • Japan

Right Answer: India



6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece

Right Answer: China




7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore

Right Answer: Singapore




8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan

Right Answer: China





9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada

Right Answer: USA




10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China

Right Answer: Vietnam




11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil

Right Answer: Spain




12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany

Right Answer: Canada





13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore

Right Answer: Japan



14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru

Right Answer: Poland




15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India

Right Answer: India




16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland

Right Answer: Scotland





17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal

Right Answer: Mexico




18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey

Right Answer: Turkey




19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France

Right Answer: Hungary




20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France

Right Answer: Greece


Where Do These Foods Originate Quiz Answers

No comments