competitive apex legends quiz answers 100% score bequizzed

competitive apex legends quiz answers 100% score bequizzed

Competitive Apex Legends Quiz Answers 100% Score

Competitive Apex Legends Quiz Answers 100% Score

Competitive Apex Legends 



Competitive Apex Legends 

Quiz. In Apex Legends, players in squads of two or three select a character with pre-set abilities, referred to as a Legend, and battle against other players to be the last squad standing. Players earn experience based on their performance in matches, through which they can earn Apex Packs that contain cosmetic items. Cosmetics can also be purchased from the in-game store, earned through seasonal Battle Passes, or awarded through limited-time events.


1. ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS TRIVIA QUIZ

  • Octane, Horizon, Lifeline, Loba
  • Octane, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Mirage, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Caustic, Mirage, Loba, Lifeline

Right Answer: Octane, Horizon, Lifeline, Loba




2. HOW DID OCTANE LOSE HIS LEGS?


  • Blown off by an Arc Star
  • Experimenting on his own body
  • Trying to Break a Gauntlet Record
  • Saving Loba’s Life

Right Answer: Trying to Break a Gauntlet Record



3. WHICH LEGEND USED TO BE A PILOT?


  • Octane
  • Horizon
  • Valkyrie
  • Pathfinder

Right Answer: Valkyrie




4. BANGALORE IS A SOLDIER FROM WHICH FACTION?


  • IMC
  • Hammond
  • Frontier
  • Predators

Right Answer: IMC




5. WHICH LEGEND IS THE DAUGHTER OF A LEAD ENGINEER FOR THE APEX GAMES?


  • Horizon
  • Rampart
  • Wraith
  • Loba

Right Answer: Rampart



6. HOW MANY LEGENDS DID THE GAME ORIGINALLY START WITH?


  • 7
  • 6
  • 10
  • 8

Right Answer: 8



7. WHICH SEASON FIRST ADDED COMICS TO THE GAMES?



  • 3
  • 6
  • 7
  • 5

Right Answer: 6



8. WHICH TITANFALL 2 CHARACTER MADE AN APPEARANCE AT THE END OF SEASON 5’S THE BROKEN GHOST QUEST?


  • Viper
  • BT
  • Ash
  • Kuben Blisk

Right Answer: Ash



9. WHICH CLASS CONTAINS THE MOST LEGENDS?


  • Recon
  • Offensive
  • Defensive
  • Support

Right Answer: Offensive



10. WHICH LEGEND SWITCHED CLASSES IN SEASON 4?


  • Wattson
  • Pathfinder
  • Bloodhound
  • Crypto

Right Answer: Pathfinder




11. WHICH OF THESE WEAPONS HAS NEVER BEEN IN A SUPPLY DROP IN NORMAL GAME MODES?


  • Charge Rifle
  • Devotion
  • L-Star
  • Mastiff

Right Answer: Charge Rifle




12. WHICH HOP UP HAS ONLY BEEN SEEN IN ONE SEASON SO FAR?


  • Skullpiercer rifle
  • Quickdraw Holster
  • Selectfire Receiver
  • Disruptor Rounds

Right Answer: Disruptor Rounds


13. WHO IS THE YOUNGEST LEGEND?


  • Octane
  • Rampart
  • Lifeline
  • Valkyrie

Right Answer: Rampart



14. WHO IS THE OLDEST LEGEND?


  • Pathfinder
  • Revenant
  • Fuse
  • Caustic

Right Answer: Revenant



15. WHICH OF THESE LEGENDS HAS THE SWIFT MEND ABILITY?


  • Lifeline
  • Mirage
  • Octane
  • Gibralter

Right Answer: Octane



16. MATCH THE ABILITY: NEARBY EPIC AND LEGENDARY LOOT CAN BE SEEN THROUGH WALLS. THE RANGE IS THE SAME AS BLACK MARKET BOUTIQUE.


  • Heart Seeker
  • Insider Knowledge
  • Eye For Quality
  • Now You See Me

Right Answer: Eye For Quality


17. MATCH THE ABILITY: STACK AN EXTRA GRENADE PER INVENTORY SLOT. FIRE GRENADES FARTHER, FASTER, AND MORE ACCURATELY.


  • Grenadier
  • Modded Loader
  • Defensive Bombardment
  • Rolling Thunder

Right Answer: Grenadier



18. HOW LONG DOES WRAITH’S DIMENSIONAL RIFT LAST?


  • 45 Seconds
  • 60 seconds
  • 90 Seconds
  • 75 Seconds

Right Answer: 60 seconds



19. WHICH LEGEND HAS THE LONGEST COOLDOWN TIME FOR THEIR ULTIMATE?


  • Lifeline
  • Gibralter
  • Bangalore
  • Revenant

Right Answer: Lifeline



20. WHAT IS THE MAX MAGAZINE SIZE OF A FLATLINE?


28
30
32
35

Right Answer: 30



21. HOW MUCH DAMAGE DOES A KRABER HEADSHOT DO TO A LEGEND WITH A WHITE HELMET ON?


  • 435
  • 398
  • 319
  • 355

Right Answer: 398



22. HOW MUCH DAMAGE DOES A LEVEL 5 EVO SHIELD ABSORB?



  • 100
  • 150
  • 125
  • 200


Right Answer: 125


23. HOW LONG DOES IT TAKE FOR KNUCKLE CLUSTER TO RECHARGE?


  • 10 Seconds
  • 20 Seconds
  • 25 Seconds
  • 30 Seconds

Right Answer: 20 Seconds




24. WHICH LEGEND HAS THE ABILITY TO DISABLE OTHER LEGEND’S ABILITIES FOR A PERIOD OF TIME?



  • Horizon
  • Crypto
  • Pathfinder
  • Revenant


Right Answer: Revenant


25. HOW LONG DOES OCTANE’S STIM LAST?




  • 6 Seconds
  • 5 Seconds
  • 10 Seconds
  • 8 Seconds

Right Answer: 6 Seconds


Competitive Apex Legends Quiz Answers

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: