roblox arsenal challenge quiz answers 100% score be quizzed

roblox arsenal challenge quiz answers 100% score be quizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers



Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Total 25 Question and Answers +10RBX


Roblox Arsenal Challenge Quiz

Arsenal is a first person shooter game created by the ROLVe Community based on the Arms Race game mode in the video game Counter-Strike: G.O. The game was featured in the Egg Hunt 2019: Scrambled in Time and 7th Annual Bloxy Awards events.

1. HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?


  • 14
  • 17
  • 19
  • 21

Right Answer: 17



2. HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?

  • 8
  • 11
  • 9
  • 7

Right Answer: 7



3. HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?


  • 20
  • 30
  • 35
  • 40

Right Answer: 20



4. HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?


  • 20
  • 16
  • 18
  • 19

Right Answer: 18



5. HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?


  • 16
  • 21
  • 23
  • 25

Right Answer: 21



6. WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?


  • M4A1
  • M16
  • MP5
  • MP7

Right Answer: M16



7. WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?


  • EM249
  • XM1014
  • MAC-10
  • MAG-7

Right Answer: EM249



8. AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?


  • 1 shot
  • 2 shots
  • 3 shots
  • 4 shots

Right Answer: 2 shots




9. WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?


  • Gun
  • Literal
  • Literal Gun
  • Gun (2x)

Right Answer: Gun (2x)



10. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?


  • 20
  • 40
  • 35
  • 50

Right Answer: 35



11. WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?


  • Low Fire Rate
  • Low Spread
  • Long Reload
  • Small Magazine

Right Answer: Long Reload



12. WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?


  • Slow Reload
  • Low Body Damage
  • Poor Accuracy
  • Large Muzzle Flash

Right Answer: Low Body Damage




13. WHICH OF THESE WEAPONS LETS YOU DOUBLE JUMP?


  • Sword
  • G-18
  • Golden Knife
  • AUG

Right Answer: Golden Knife



14. WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?


  • Large Bullets
  • Exploding Capsules
  • Lasers
  • Knives

Right Answer: Lasers



15. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?


  • 200
  • 600
  • 800
  • 400

Right Answer: 600



16. HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?


  • 400
  • 1000
  • 700
  • 800

Right Answer: 800




17. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?


  • 80
  • 90
  • 100
  • 110

Right Answer: 90




18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?


  • Cone Launcher
  • Ornament
  • Ultraball
  • Trash Can

Right Answer: Ultraball




19. HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?


  • 45
  • 88
  • 33
  • 77

Right Answer: 33



20. WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN’T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?


  • Windicator
  • Pathbringer
  • Webley
  • Peppergun

Right Answer: Peppergun



21. THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?


  • Summer Update I
  • Summer Update II
  • Summer Update III
  • Summer Update IV

Right Answer: Summer Update III



22. HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?


  • 1000
  • 400
  • 800
  • 2000

Right Answer: 400



23. HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?


  • 33
  • 55
  • 77
  • 99

Right Answer: 33



24. HOW MANY BULLETS CAN THE STEN HOLD?


  • 32
  • 45
  • 60
  • 80

Right Answer: 32




25. HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?


  • 30
  • 12
  • 24
  • 40

Right Answer: 12

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: