You are here
Home > Be Quizzed >

Spot the Ghost Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Spot the Ghost Quiz Answers

Spot the Ghost Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Spot the Ghost Quiz Answers

Spot the Ghost Quiz Answers. In folklore, a ghost is the soul or spirit of a dead person or animal that can appear to the living. In ghostlore, descriptions of ghosts vary widely from an invisible presence to translucent or barely visible wispy shapes, to realistic, lifelike forms. The deliberate attempt to contact the spirit of a deceased person is known as necromancy, or in spiritism as a séance. Other terms associated with it are apparition, haunt, phantom, poltergeist, shade, specter or spectre, spirit, spook, wraith, demon, and ghoul.

1. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

2. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C  

3. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: A
 

4. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: B  

5. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D
 

6. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

7. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

8. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

9. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: B  

10. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  Right Answer: B  

11. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C  

12. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

13. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: B  

14. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: A  

15. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: B  

16. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C  

17. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: A  

18. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

19. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C  

20. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C  

21. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: B  

22. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D  

23. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: A  

24. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: C
 

25. SPOT THE GHOST!

  • A
  • B
  • C
  • D
  Right Answer: D

Spot the Ghost Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Leave a Reply

Top